Бухгалтерська кухня: інтерв'ю з Юрієм Кузьмінським
Бухгалтерська кухня # 10 Інтерв'ю з Юрієм Кузьмінським, професором, доктором економічних наук, завідувачем кафедри бухгалтерського обліку Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана. Людиною, яка зробила і робить великий внесок у розвиток бухгалтерського обліку в Україні
У цьому інтерв'ю розкриваємо відповіді на багато ЧОМУ в професії бухгалтера.
- Чому, з одного боку ми спостерігаємо великий попит на професійних бухгалтерів, а з іншого - професія БУХГАЛТЕР сьогодні не особливо значуща і не тільки останнім часом, але як виявилося, вже не одне століття.
- Чому сьогодні такий великий розрив між попитом і пропозицією на ринку?
- Чому більшість нинішніх бухгалтерів так страждають від своєї роботи, що і ворогу не побажають бухгалтерської долі?
- Чому більшість керівників часто незадоволені роботою свого бухгалтера і навіть не уявляють в чому полягає цінність їх праці?
- Хто ж такий на сьогодні - СУЧАСНИЙ БУХГАЛТЕР?
- Що чекає молодих випускників ВНЗ, коли вони починають свій шлях в цій професії?
- Яких бухгалтерів замінять роботи?
- Як бухгалтеру правильно побудувати систему постійного навчання?
Тайм-коди:
3:35 Чому існує суперечність між попитом і пропозицією на ринку бухгалтерів
6:19 Хто такий на сьогодні сучасний бухгалтер
9:16 Якості хорошого бухгалтера
11:30 Як змінювалися вимоги до бухгалтерів за останній сто років
14:05 За що не люблять бухгалтерів і що їм робити, щоб змінити ставлення до себе
21:48 Хто зараз йде вчитися на бухгалтера і навіщо? Що очікує випускників ВНЗ
27:00 Кого замінять роботи
31:35 Щодо професійної думки бухгалтера
37:00 Як бухгалтеру побудувати свою систему навчання в умовах постійних змін
42:45 Що таке «Знання» і що таке «Навички»
Інформація:
Світлана Позова в Facebook https://www.facebook.com/svetlana.pozova
Бухгалтерська кухня в Telegramm - https://t.me/svetpozova
Сайт Київського національного економічного університету ім.В.Гетьмана https://kneu.edu.ua/
Коментарі до матеріалу