Бухгалтерська кухня # 10 Інтерв'ю з Юрієм Кузьмінським, професором, доктором економічних наук, завідувачем кафедри бухгалтерського обліку Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана. Людиною, яка зробила і робить великий внесок у розвиток бухгалтерського обліку в Україні
У цьому інтерв'ю розкриваємо відповіді на багато ЧОМУ в професії бухгалтера.
Тайм-коди:
3:35 Чому існує суперечність між попитом і пропозицією на ринку бухгалтерів
6:19 Хто такий на сьогодні сучасний бухгалтер
9:16 Якості хорошого бухгалтера
11:30 Як змінювалися вимоги до бухгалтерів за останній сто років
14:05 За що не люблять бухгалтерів і що їм робити, щоб змінити ставлення до себе
21:48 Хто зараз йде вчитися на бухгалтера і навіщо? Що очікує випускників ВНЗ
27:00 Кого замінять роботи
31:35 Щодо професійної думки бухгалтера
37:00 Як бухгалтеру побудувати свою систему навчання в умовах постійних змін
42:45 Що таке «Знання» і що таке «Навички»
Інформація:
Світлана Позова в Facebook https://www.facebook.com/svetlana.pozova
Бухгалтерська кухня в Telegramm - https://t.me/svetpozova
Сайт Київського національного економічного університету ім.В.Гетьмана https://kneu.edu.ua/