Бухгалтерська кухня: про облікову політику
Бухгалтерська кухня
У цьому випуску Світлана Позова та Сергій Поліщук (к.е.н., сертифікований аудитор і оцінювач, керуючий партнер аудиторської компанії "ЮскутумАудіт») спілкувалися на тему Облікової політики.
Термін «облікова політика» добре відомий всім бухгалтерам. Але не всі бухгалтери до кінця розуміють всю користь цього документа насамперед для себе, не кажучи вже про підприємство.
Перегляньте інтерв'ю! Скоріш за все, у вас виникне бажання зробити (або переробити) свою облікову політику так, щоб вона відображала всі правила роботи з фінансами на підприємстві.
Тайм-коди:
9:05 - Що таке Облікова політика і навіщо вона потрібна бізнесу?
10:14 - А з чим у вас асоціюється слово «бухгалтер»?
12:37 - У яких випадках у бізнесі є попит на Облікову політику?
14:22 - Чому з боку керівника і бухгалтера такий малий інтерес до Облікової політики
18:30 - Чому професійне судження робить професію бухгалтера унікальною?
22:33 - З якими проблемами може зіткнутися бізнес коли немає Облікової політики?
27:05 - Чи є рішення цих проблем?
29:10 - Як звернути увагу керівників та бухгалтерів на важливість цього інструменту?
31:25 - Чи існує відповідальність за Законодавством за відсутність облікової політики в компанії?
35:40 - У чому вигода цього інструменту для керівників, в чому вигода для бухгалтера?
42:20 - З чого потрібно починати бухгалтеру приступаючи до складання Облікової політики? У чому особливості її складання?
57:30 - На чому базується майбутнє професії «бухгалтер»
58:40 - Ідеальна картина роботи бухгалтера для керівника
59:50 - Де бухгалтеру можна отримати підтримку в питанні підготовки Облікової політики в компанії?
Кухня - це місце, де збираються рецепти смачних страв. На Бухгалтерськії кухні збирають рецепти, ідеї, поради про те, як створити таку бухгалтерію, яку будуть любити і поважати всі в компанії.
На каналі Телеграмчитайте більше інформації, що стане корисною керівникам і бухгалтерам в побудові бухгалтерії і обліку в компанії.
Коментарі до матеріалу