Підписуйся на інформаційну страховку бухгалтера
Розділи:
Підрозділи:
Підрозділи:
Підрозділи:

Бухгалтерська кухня: стиль та імідж бухгалтера

07.03.2019

Чергове інтерв'ю на Бухгалтерській кухні.  Цього разу ведуча Світлана Позова, співвласник групи компаній "Баланс", спілкувалася з Оксаною Єрмаковою, власницею Авторської студії Е12, творцем історичних образів, приватних портретів, стилю, іміджу.  Оксана багато років вивчає світову історію етнографії, стилістики та символіки.

Обговорили питання іміджу і стилю бухгалтера.  Як підвищити довіру до професії?

Не секрет, що сьогодні в суспільстві склалося не саме позитивне ставлення до професії бухгалтера.  Непрестижне слово «рахунковий працівник», яке раніше вживалося в назві цієї професії начебто зникло, але престиж професії не піднявся.

 Крім того, ми спостерігаємо зараз в суспільстві таке протиріччя - з одного боку, кожному підприємству, установі потрібен бухгалтер, попит на хороших бухгалтерів дуже високий.  А з іншого боку ми спостерігаємо, що професія не особливо значуща, і не тільки останнім часом, але як виявилося не одне сторіччя. Мало того, самі бухгалтери, дотримуються цього образу, підкріплюючи його своєю поведінкою, манерами, способом життя, зовнішнім виглядом.

 Наскільки сильно важливий імідж і стиль в професії, як він може впливати на її престиж?  Чи можна бухгалтеру змінити своє життя, в тому числі і дохід за допомогою стилю і іміджу?
 З чого потрібно починати побудову свого правильного іміджу і стилю?  Ці та інші питання про стиль та імідж бухгалтера в цьому інтерв'ю.

Тайм-коди:
   7:00 - Що таке "імідж" і що таке "стиль"?
 13:18 - Наскільки імідж і стиль важливий в кар'єрі і підвищенні особистого доходу
 16:25 - Поради по стилю для бухгалтера
 17:57 - Що не припустимо в стилі бухгалтера
 22:37 - Особливості гардеробу бухгалтера
 37:10 - Про парфуми
 38:57 - З чого починати побудову свого іміджу і стилю
 44:43 - Робоче місце бухгалтера і як воно впливає на енергію
 54:32 - Куди звертатися за допомогою в побудові правильного іміджу і стилю

 Кухня - це місце, де збираються рецепти смачних страв.  На Бухгалтерській кухні збирають рецепти, ідеї, поради про те, як створити таку бухгалтерію, яку будуть любити і поважати всі в компанії.  На каналі Телеграм читайте більше інформації корисної керівникам і бухгалтерам в побудові бухгалтерії і обліку в компанії.

Коментарі до матеріалу
Швидка реєстрація
Будьте в курсі змін і актуальних тем, задавайте питання.
Нове
27.09.2023
Як отримувати завжди все, що хочеться
Хочу поділитися з вами моїм простим секретом того, як будь-яка подорож або захід доставляє мені не лише задоволення, радість, але й користь. І секрет не в тому, що я роблю під час цієї подорожі або заходу, а в тому, що я роблю до цього. ВАЖЛИВОЮ є підготовка до події. Приділивши хоча б 20-30 хвили...
25.09.2023
Як я планую свій рік
Крок 1. Складання списку цілей на рік. У мене є декілька списків, які я використовую для того, щоб скласти список цілей на майбутній рік: список усіх моїх будь-яких бажань; список усіх моїх проєктів, які я хотіла б реалізувати; опис картини мого ідеального майбутнього на найближчі три -п&rsquo...
25.09.2023
Лайфхак для мотивації фінансистів, які хочуть змін та зростання в кар'єрі, підвищення своєї цінності
Почніть ставити запитання своєму Генеральному: ЯКІ ЦІЛІ КОМПАНІЇ? ЩО ЇЙ ТРЕБА? КУДИ ХОЧЕМО ЙТИ? Ставлячи такі питання, ви самі починаєте розвиватися, не помічаючи цього. ...