Бухгалтерська кухня: як знайти головного бухгалтера
"Допоможіть знайти головного бухгалтера!"
З таким проханням дуже часто звертаються керівники і власники бізнесу. Передати контроль над однією з найважливіших областей в компанії хочеться людині, якій можна довіряти. З іншого боку, хороший професійний бухгалтер сьогодні не сидить без роботи - правильні керівники таких дуже цінують. Що ж робити?
Відповідь в черговому випуску Бухгалтерською кухні. Інтерв'ю з Олексієм Самойленко, експертом в області підбору та оцінки персоналу, керівником офісу Перформія Україна. Перформія Україна має авторську методику підбору і оцінки співробітників. Завдяки своїй результативності технологія набула широкого поширення в світі, і сьогодні вона застосовується власниками бізнесу і керівниками в 26 різних країнах світу.
Ведуча - Світлана Позова, власник групи компаній "Баланс"
З цього випуску ви дізнаєтесь про те, чому у керівників проблеми з відбором і найманням головного бухгалтера, адже відбір і найм головного бухгалтера нічим не відрізняється від відбору і найму директора з маркетингу або директора з виробництва.
Як підбирати тямущих бухгалтерів? З чого важливо почати і де їх шукати? Як не помилитися? Як зробити найм ефективним і швидким?
Ну а бухгалтерам буде корисно і цікаво дізнатися, як їх оцінюють і над чим варто попрацювати, щоб стати затребуваним серед роботодавців бухгалтером.
Тайм-коди:
5:00 - Чим найм головного бухгалтера відрізняється від найму директора з продажу
6:15 Що лежить в основі найму
9:10 Навіщо взагалі компанії потрібен співробітник
13:28 З чого потрібно починати найм
15:08 Перший крок в наймі
20:40 Чому важливо, щоб топ-менеджери розуміли, що таке відбір і найм
21:50 Складаємо оголошення про вакансію
22:21 Хто такий перформер
23:00 Чому головний бухгалтер повинен бути перформером
25:50 Чому кращий друг найму - це швидкість
34:05 Чому важливо брати рекомендації
39:48 Що найважливіше в наймі
Порада для тих, хто шукає собі співробітників: успіх в будь-якій справі починається з чіткої картинки того, чого хочеться досягти. Продовжуючи тему найму головного бухгалтера - секрет успішного пошуку ідеального співробітника полягає в тому, щоб точно визначити, хто саме Вам потрібен. Необхідно продумати портрет майбутнього співробітника до найдрібніших деталей ще до розміщення оголошення про відкриття вакансії.
Кухня - це місце, де збираються рецепти смачних страв. На Бухгалтерською кухні збирають рецепти, ідеї, поради про те, як створити таку бухгалтерію, яку будуть любити і поважати всі в компанії. На каналі Телеграм читайте більше інформації корисної керівникам і бухгалтерам в побудові бухгалтерії і обліку в компанії.
Коментарі до матеріалу