Бухгалтерська кухня: Як стати бухгалтером у Чехії?
Інтерв’ю з Ольгою Гонзайк (Решетник), засновником і керівником Української Національної Аудиторської компанії, керівником Центрального округу в ВГО «Спілка податкових консультантів України», Головою аудиторського комітету в Раді незалежних бухгалтерів та аудиторів.
Як стати бухгалтером в Чехії? Чи можна, маючи знання українського бухобліку і ті вимоги, які є в бізнесу й держави, працювати в Європі?
Кухня – це місце, де збираються рецепти смачних страв. На Бухгалтерською кухні збирають рецепти, ідеї, поради про те, як створити таку бухгалтерію, яку будуть любити і поважати всі в компанії. На каналі Телеграм читайте більше інформації, корисної керівникам і бухгалтерам в побудові бухгалтерії і обліку в компанії.
Коментарі до матеріалу