Підписуйся на інформаційну страховку бухгалтера
Підписатися

Бухгалтерська кухня: правила грошей

03.04.2019 134 0 0

Черговий випуск Бухгалтерської кухні присвятили правилам грошей.  Як змінити своє життя на краще?

1 из 1

У цьому інтерв'ю поговорили з Олександром Астремським про Правила грошей.  Про головні Закони життя, які допомагають підвищити свій статок.  Чи існує технологія досягнення успіху?

 Олександр Астремський - власник компанії «Астремський маркетинг».  На його рахунку десятки виконаних консалтингових проектів, за допомогою яких були впроваджені і побудовані системи маркетингу в компаніях, плюс ще понад п'ять тисяч людей на його семінарах отримали працюючі технології та інструменти.  Автор популярних книг, а також це людина яка затіяла великий проект «Правила грошей».

 Ведуча Світлана Позова, співвласник групи компаній «Баланс».

Тайм-коди:
 6:53 - Перший Закон володіння - Ставте цілі
 7:56 - Які цілі допомагають успіху, а які стають підміною
 13:39 - Що робити, якщо втратив себе і свої цілі?
 14:56 - Як направити свою увагу на цілі щодо розвитку. Практичне завдання
 16:42 - Другий Закон володіння - Розмір вашого достатку прямо пропорційний тій цінності, яку ви даєте суспільству
 19:06 - У чому цінність бухгалтера.  Який його продукт?
 23:51 - Третій Закон володіння - Не бійтеся дивитися небезпеці в очі.  Ризикуйте!
 26:22 - Четвертий Закон володіння - Якщо хочете підвищити свій статок - просувайте себе!
 30:27 - Резюме про перших чотирьох Законах володіння
 31:19 - П'ятий Закон володіння - Накопичуйте енергію!
 34:17 - Шостий Закон володіння - Накопичуйте здатності!
 35:46 - Сьомий Закон володіння - Ніколи не зменшуйте свої можливості!
 43:21 - У чому головна помилка, яку ми робимо, коли визначаємо свої цілі

 Кухня - це місце, де збираються рецепти смачних страв.  На Бухгалтерській кухні збирають рецепти, ідеї, поради про те, як створити таку бухгалтерію, яку будуть любити і поважати всі в компанії.  На каналі Телеграм читайте більше інформації корисної керівникам і бухгалтерам в побудові бухгалтерії і обліку в компанії.

Коментарі до матеріалу