Рубрика:
Рубрики розділу:
Мій досвід того, чого не можна робити, якщо ти став власником бізнесу
Я в бізнесі з 1987 року. А безпосередньо як власник - з 1994 року. До того в мене було дві професії - економіст і головний бухгалтер. Які обов'язки мають виконувати економіст і головний бухгалтер, мені було більш-менш зрозуміло завдяки хорошим наставникам. Утім, і самій було цікаво все, чим доводило...
Світлана Позова
23.11.2020 42 0 0
Чи потрібен бухгалтерові особистий бренд?
Бренд — це насамперед репутація йі чітка відповідь на запитання: «ЧОМУ ВИ»? Бренд — це образ, який формується у свідомості інших людей. Який образ бухгалтера на сьогодні у свідомості суспільства? Якщо ви працюєте в цій професії прагнете розвитку в ній, ось декілька моїх реко...
23.11.2020 109 0 1
Бажаєте працювати із професіоналами – розумійте їх!
У мене багато друзів-підприємців. І коли розмова заходить про облік, більшість намагаються швидко закінчити її: «Та припини ти. У мене є бухгалтер. Я в це не вникаю». Виходить, що бухгалтер живе своїм життям, а керівник – своїм. Багато хто з керівників вважає, що бухгалтер створен...
23.11.2020 22 0 1
Бухгалтер майбутнього – це людина порядку
Він любить порядок у всьому: у голові, у фінансах компанії, за яку відповідає, у своєму підрозділі та загалом у тій області, де він працює. Порядок – цей такий стан, коли речі перебувають на своїх місцях і виконують свої функції. За допомогою точних цифр звітності бухгалтер допомагає керівницт...
23.11.2020 59 0 1
Спростовую та пояснюю свою позицію
Не погоджуся з думкою, що продуктом бухгалтера є звіт. Звіт – це інструмент, а ось продуктом або результатом роботи бухгалтера буде збереження та примноження активів компанії. Від бухгалтера нині вже вимагається, щоб його професійні навички давали користь компанії, щоб облік ставав частиною п...
23.11.2020 79 0 0
Бухгалтерська кухня: Як стати бухгалтером у Чехії?
Інтерв’ю з Ольгою Гонзайк (Решетник), засновником і керівником Української Національної Аудиторської компанії, керівником Центрального округу в ВГО «Спілка податкових консультантів України», Головою аудиторського комітету в Раді незалежних бухгалтерів та аудиторів. Як стати бухгал...
01.09.2020 300 0 0
Бухгалтерська кухня: як знайти головного бухгалтера
"Допоможіть знайти головного бухгалтера!" З таким проханням дуже часто звертаються керівники і власники бізнесу. Передати контроль над однією з найважливіших областей в компанії хочеться людині, якій можна довіряти. З іншого боку, хороший професійний бухгалтер сьогодні не сидить без роб...
18.03.2019 902 0 0
Бухгалтерська кухня: правила грошей
Черговий випуск Бухгалтерської кухні присвятили правилам грошей. Як змінити своє життя на краще? У цьому інтерв'ю поговорили з Олександром Астремським про Правила грошей. Про головні Закони життя, які допомагають підвищити свій статок. Чи існує технологія досягнення ...
03.04.2019 136 0 0
Бухгалтерська кухня: медіація
Що ви знаєте про медіацію? Що таке медіація, в яких ситуаціях застосовується ця технологія, як знання цієї технології може допомогти бухгалтеру в його роботі? Пропонуємо розібратися з цим інструментом і зрозуміти, як він допомагає у вирішенні спорів та конфліктів. Цей випуск Б...
26.03.2019 108 0 0
Бухгалтерська кухня: стиль та імідж бухгалтера
Чергове інтерв'ю на Бухгалтерській кухні. Цього разу ведуча Світлана Позова, співвласник групи компаній "Баланс", спілкувалася з Оксаною Єрмаковою, власницею Авторської студії Е12, творцем історичних образів, приватних портретів, стилю, іміджу. Оксана багато років вивчає світову історію...
07.03.2019 246 0 0
Бухгалтерська кухня: як створювати час і бути ефективним
Знайома ситуація: звіт здала - і щаслива! А потрібно бути щасливим кожен день! Як навчитися рахувати та оптимізувати свій час, щоб його вистачало на все? Відповіді на ці складні питання в відео. Довгоочікуване інтерв'ю на Бухгалтерській кухні. Питання вкрай важливе для бухгалтера &md...
27.02.2019 443 0 0
Бухгалтерська кухня: управлінський облік
Чергове інтерв'ю на Бухгалтерській кухні Світнани Позової. Цього разу обговорювали з Вікторією Титовою, власником консалтингової компанії «Фортуна-Фінанс», практикуючим фінансовим директором, тему управлінського обліку. Говорили про базові речі, які повинен знати кожен підпри...
18.02.2019 293 0 0
Бухгалтерська кухня: про облікову політику
Бухгалтерська кухня У цьому випуску Світлана Позова та Сергій Поліщук (к.е.н., сертифікований аудитор і оцінювач, керуючий партнер аудиторської компанії "ЮскутумАудіт») спілкувалися на тему Облікової політики. Термін «облікова політика» добре відомий всім бухгалтерам. Але ...
30.01.2019 355 0 1
Бухгалтерська кухня: інтерв'ю з Юрієм Кузьмінським
Бухгалтерська кухня # 10 Інтерв'ю з Юрієм Кузьмінським, професором, доктором економічних наук, завідувачем кафедри бухгалтерського обліку Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана. Людиною, яка зробила і робить великий внесок у розвиток бухгалтерського обліку в Україні...
18.01.2019 996 0 2
Спеціальна пропозиція на передплату
Дорогі колеги! Спеціальна пропозиція! Передплатіть Uteka-Комерція, Uteka-Бюджет або Uteka-Агро зі знижкою до 20% Акція діє 3 дні Для передплати зателефонуйте за телефоном (044)223-83-12 або (067)544-07-35. ...
21.09.2016 260 0 1
Світ позитива
Ласкаво просимо до нашого Клубу! Дорогі колеги! Ми відкриваємо у Uteka.ua новий розділ «Світ позитива» і пропонуємо вам стати авторами публікацій у ньому. Тема: проблема та її вирішення. Думки з даного приводу. Можна сказати простіше – позитивний і діяльний погляд на проблему. Чому виникла така і...
11.04.2016 249 1 0